aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠάφος F.C.: Νέα δομή για ακαδημίες

Πάφος F.C.: Νέα δομή για ακαδημίες

Στην χθεσινή δημοσιογραφική διάσκεψη σε σχέση με τις Ακαδημίες της Πάφος FC, έγινε αναφορά στη νέα προσπάθεια με τη νέα δομή που θα ακολουθήσει η Ακαδημία, η οποία θα τύχει της απόλυτης στήριξης του προέδρου, του Δ.Σ και του προπονητή Δημήτρη Ιωάννου.

Έγινε μία μικρή ιστορική αναδρομή στα δύο έτη από τη δημιουργία του σωματείου και των ακαδημιών του, καθώς και το έργο που έχει επιτευχθεί. Στόχος των Ακαδημιών είναι να μη χαθεί κανένα ταλέντο και μέσω αυτών να αγαπήσουν την ομάδα της πόλης τους και να γίνουν σωστοί φίλαθλοι ή ακόμα και στη συνέχεια ποδοσφαιρικοί παράγοντες στην πόλη τους.

Παρά τις μεγάλες δυσκολίες του όλου εγχειρήματος οι ακαδημίες θα λάβουν μέρος σε όλα τα αγωνιστικά κλιμάκια της ΚΟΠ (Κ-13, Κ-14, Κ-15 , Κ-16 , Κ-18 και Κ-21), το μόνο για φέτος σωματείο της Επαρχίας, καθώς και στα πρωταθλήματα Grassroots.

Το πλάνο που θα ακολουθηθεί θα είναι αυτό των Εθνικών ομάδων, ενώ έχει ζητηθεί η τεχνογνωσία από την Κυπριακή Ομοσπονδία ποδοσφαίρου. Τέλος τον λόγο έλαβε ο προπονητής Ιωάννου, ο οποίος δεσμεύτηκε να στηρίξει την όλη προσπάθεια συμβάλλοντας και ο ίδιος στα μέτρα του δυνατού παράλληλα με την Α’ ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ