Την απόκτηση του Νίκου Κωνσταντίνου για τον επόμενο 1+1 χρόνο ανακοίνωσε η ΠΑΕΕΚ Κερύνειας. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής άρχισε την καριέρα του στην ΑΕΚ και ακολούθως ιήτευσε σε Εθνικό Άχνας και Ένωση Νέων Παραλιμνίου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
Η ΠΑΕΕΚ Κερύνειας Ποδόσφαιρο είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Κ. Κωνσταντίνου. Η ομάδα μας έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, χρονικής διαρκείας 1+1 χρόνια.
Ο 24χρόνος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από στην ΑΕΚ Λάρνακας, ενώ αγωνίστηκε στην πρώτη κατηγορία με τις ομάδες του Εθνικού Άχνας και της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου. Την περσινή χρονιά πανηγύρισε την άνοδο στην πρώτη κατηγορία με την ΕΝΠ όπου πραγματοποίησε 22 συμμετοχές.
Καλωσορίζουμε τον Νίνο στο σπίτι της Κερύνειας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τα χρώματα της ομάδας μας.














