aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΕΕΚΣεργίδης: «Σημαντικό να σεβόμαστε την ομάδα που μας εργοδοτεί...»

Σεργίδης: «Σημαντικό να σεβόμαστε την ομάδα που μας εργοδοτεί…»

Στα κίνητρα που έχουν ο ίδιος και οι παίκτες του, αναφέρθηκε μετά την ήττα (2-4) από την Ομόνοα, ο προπονητής της ΠΑΕΕΚ, Μάκης Σεργίδης.

Όσα δήλωσε ο Μάκης Σεργίδης:

Αρχικά είπε: «Όταν αντιμετωπίζεις την Ομόνοια στο ΓΣΠ δεν είναι εύκολο. Τα παιδιά προσπάθησαν, ήταν ανταγωνιστικοί και μέχρι ενός σημείου βάλαμε δύσκολα στην Ομόνοια. Έχουνε αρχίσει να λιγοστεύουν οι δυνάμεις και οι επιλογές αλλά και η αυτοπεποίθηση. Πρέπει να συνεχίσουμε όσο καλύτερα μπορούμε και να είμαστε αξιοπρεπείς. Οι ευχές μας είναι στον Βαλάντη και ελπίζουμε να αποφύγουμε ακόμα ένα χειρουργείο».

Για τα κίνητρα που δίνει στους παίκτες: «Δεν είναι εύκολη η δουλειά μας. Οι παίκτες επαγγελματίες και των περισσότερων λήγουν τα συμβόλαια τους με την ΠΑΕΕΚ και πρέπει να δείχνουν την ποιότητα τους για τον επόμενο τους σταθμό. Ξέραμε ότι τα δεδομένα είναι δύσκολα. Είναι σημαντικό να σεβόμαστε την ομάδα που μας εργοδοτεί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ