aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΕΕΚΣεργίδης: «Η παραμονή απομακρύνεται, πρέπει να παρθούν αποφάσεις»

Σεργίδης: «Η παραμονή απομακρύνεται, πρέπει να παρθούν αποφάσεις»

Την άποψη ότι ο στόχος της παραμονής απομακρύνεται, μετά τη νέα ήττα (2-1) από την ΑΕΛ, εξέφρασε ο προπονητής της ΠΑΕΕΚ, Μάκης Σεργίδης, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Θα πρέπει, όπως τόνισε, να παρθούν αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας.

Όσα δήλωσε ο Μάκης Σεργίδης:

Αρχικά είπε: «Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής μας στρίμωξαν στα σχοινιά. Η πίεση που υπάρχει αλλά και η απογοήτευση από τον αποκλεισμό στο κύπελλο, ήταν δύσκολο να τα διαχειριστούν οι ποδοσφαιριστές. Έγιναν λάθη που άλλαξαν τον αγώνα. Προσπαθήσαμε να επανέλθουμε, είχαμε τις δικές μας φάσεις, όμως δεν τα καταφέραμε να μπούμε νωρίτερα ξανά στο ματς. Τα πράγματα δυσκολεύουν περισσότερο για μας. Πρέπει να γίνει μια συνάντηση με τη διοίκηση. Η ομάδα θα πρέπει να συνεχίσει να είναι ανταγωνιστική μέχρι το τέλος. Καλή επιτυχία στην ΑΕΛ σε πρωτάθλημα και κύπελλο».

Υπάρχουν σκέψεις να αποχωρήσετε; «Είμαστε κοντά στην ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου. Ο στόχος της παραμονής απομακρύνεται. Υπάρχει διαφορά δεν είναι μικρή και η τύχη δεν είναι μόνο στα πόδια μας. Αν πρέπει να γίνει μια συνάντηση για το καλό της ομάδας, καλώς. Θα πρέπει να παρθούν αποφάσεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ