aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΕΕΚΣεργίδης: «Έχουν γίνει λάθη, δεν μπορούσαν να μην στοιχίσουν»

Σεργίδης: «Έχουν γίνει λάθη, δεν μπορούσαν να μην στοιχίσουν»

Στα διάφορα λάθη που στοίχισαν στην ΠΑΕΕΚ την παραμονή στάθηκε ο Μάκης Σεργίδης, μετά την ήττα (0-3) από την ΑΕΛ που σήμανε τον οριστικό υποβιβασμό της ομάδας.

Όσα δήλωσε ο Μάκης Σεργίδης:

Αρχικά είπε: «Αυτή η όμορφη διαδρομή ολοκληρώνεται και μαθηματικά. Ήταν ένα όμορφο ταξίδι και προσωπικά και για το σωματείο. Η μόνη χαμένη μάχη είναι αυτή που φοβάσαι να τη δώσεις. Κάναμε μεγάλες υπερβάσεις και οι ποδοσφαιριστές και η διοίκηση για να είμαστε σε αυτό το επίπεδο. Καταφέραμε μέχρι τα μέσα Μαρτίου όσο μας κρατούσαν οι δυνάμεις μας και ολοκληρώνεται σήμερα. Συγχαρητήρια στους παίκτες και το συμβούλιο. Η επάνοδος της ΠΑΕΕΚ θα γίνει σύντομα. Καλή συνέχεια στην ΑΕΛ, καλή συνέχεια και στις 3 άλλες ομάδες που θα δώσουν τη δική τους μάχη για την παραμονή».

Για τα τελευταία πέντε ματς που χάθηκαν πολύτιμοι βαθμοί: «Σίγουρα έχουν γίνει διάφορα λάθη, λάθη τα οποία δεν μπορούσαν να μην στοιχίσουν σε μια ομάδα όπως η ΠΑΕΕΚ. Το ρόστερ είναι μικρό, είχαμε πολλούς τραυματισμούς και λίγες εμπειρίες σε τέτοιο επίπεδο. Δεν είχαμε να συναγωνιστούμε τις μεγάλες ομάδες που αγοράζαμε ως πριν λίγο καιρό εισιτήριο να τις δούμε. Είχαμε να ανταγωνιστούμε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός που ήταν πέρσι στο πρώτο γκρουπ και Δόξα και Εθνικό που είναι ομάδες Α΄Κατηγορίας που εξελίσσονται και δυναμώνουν. Η μάχη στα μάτια τα δικά μου και στα μάτια του κόσμου δεν μπορεί να τα διαγράψει ο τελευταίος μήνας. Έχουμε κάνει πράγματα που μας έχουν κάνει περήφανους».

Για τον λόγο που αποχωρεί: «Όταν κάτι που αγαπάς, δεν μπορείς να το εξελίξεις άλλο να προχωρήσει είναι καλύτερα να το βοηθήσεις να εξελιχθεί διαφορετικά. Ο Μάκης ίσως κουράστηκε ή κορέστηκε. Για το σωματείο είμαι σίγουρος η επόμενη μέρα θα είναι πολύ καλή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ