aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΕΕΚΣεργίδης: «Αν κουραστεί ο πρόεδρος δεν ξέρω αν θα υπάρχει ΠΑΕΕΚ»

Σεργίδης: «Αν κουραστεί ο πρόεδρος δεν ξέρω αν θα υπάρχει ΠΑΕΕΚ»

Δηλώσεις μια μέρα μετά τον αποκλεισμό της ΠΑΕΕΚ από την ΑΕΚ στο κύπελλο, έκανε σήμερα στον Super Sport FM ο Μάκης Σεργίδης:

«Σεβόμενοι όλες αυτές τις προσπάθειες που κάναμε μέχρι σήμερα, έχουμε πίστη στις δυνατότητες μας και στον καθένα που είναι στ’ αποδυτήρια. Έχουμε δει μεγάλες ανατροπές στο πρωτάθλημα, είναι ένα παράδειγμα ο Εθνικός τα τελευταία χρόνια οι οποίοι φαίνεται να το πιστεύουν και φέτος. Το πίστευα για την πρόκριση με την ΑΕΚ από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, όμως, δεν ήρθαν τα πράγματα όπως θα θέλαμε… ήμασταν αποφασισμένοι. Τα παιδιά προσπάθησαν, όμως, υπάρχουν ικανότατοι παίκτες στην ΑΕΚ και με τύχη αν θέλεις δεν μπορέσαμε εμείς…».

Για το πρωτάθλημα: «Η ΠΑΕΕΚ δυστυχώς με τον κορωνοιό δεν μπόρεσε να πάρει αυτά που θα ήθελε. Δώσαμε 8 αγώνες το τελευταίο διάστημα. Νιώθω ότι με Δόξα και Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα δεν είμαστε χειρότεροι από τους δύο αντιπάλους».

Για τον Ράμος: «Σίγουρα θα αποτελέσει στόχο ομάδων από το ερχόμενο καλοκαίρι».

Για τον πρόεδρο (σ.σ.: Κλεάνθης Γεωργιάδης) και τον κόσμο: «Είμαι στην ομάδα εδώ και έξι χρόνια, δεν ξέρω αν ήρθε κόσμος στον πρόεδρο, αν ο άνθρωπος αυτός κουραστεί δεν ξέρω σε τι κατηγορία θ’ αγωνίζεται η ΠΑΕΕΚ ή αν θα υπάρχει ΠΑΕΕΚ. Μακάρι να έρθει κόσμος και να στηρίξει την προσπάθεια μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ