aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΕΕΚΠΑΕΕΚ: Θέλει να την εμβολιάσει με εμπειρία πρωταθλητισμού

ΠΑΕΕΚ: Θέλει να την εμβολιάσει με εμπειρία πρωταθλητισμού

Στην αναζήτηση ποδοσφαιριστών με εμπειρία πρωταθλητισμού στη Β’ Κατηγορία, θέλει να εμβολιάσει την ΠΑΕΕΚ ο Χρύσης Μιχαήλ. Ο Κύπριος τεχνικός, που δουλεύει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, εντόπισε τέτοιους ποδοσφαιριστές, τους παρακολουθεί και την κατάλληλη στιγμή θα γίνουν οι ενέργειες για να αποσπάσει η διοίκηση την υπογραφή τους.

Θα επιδιώξει να χτίσει την ομάδα σε στέρεες βάσεις, να είναι ικανή να επιστρέψει στην Α’ Κατηγορία και να είναι σε θέση να έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις από τις φετινές. Άλλωστε θα είναι και πιο έμπειρη. Απομένουν δύο αγώνες για το τέλος της σεζόν.

Το οδοιπορικό στην Α’ Κατηγορία, που ήταν και το πρώτο, θα λάβει τέλος για την ΠΑΕΕΚ με τις αναμετρήσεις απέναντι στην Ομόνοια και στη Δόξα. Το μήνυμα που στέλνει το προσφυγικό σωματείο είναι το ακόλουθο: «Για την φανέλα, την Κερύνεια και την ΠΑΕΕΚ θα τα δίνουμε όλα σε κάθε παιχνίδι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ