aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΕΕΚΠΑΕΕΚ: Θέλει να… σοκάρει και την Πάφος FC

ΠΑΕΕΚ: Θέλει να… σοκάρει και την Πάφος FC

Μετά τη σπουδαία νίκη επί της Ομόνοιας, η ΠΑΕΕΚ θέλει να δώσει και συνέχεια στα εντυπωσιακά αποτελέσματα και στο σημερινό παιχνίδι απέναντι στην Πάφος FC, που θα γίνει στο «Στέλιος Κυριακίδης» για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Δύσκολη και πάλι η αποστολή της ομάδας του Μάκη Σεργίδη, αλλά με τη δυναμική και την αυτοπεποίθηση που της προσέδωσε η επιτυχία την περασμένη Δευτέρα, είναι έτοιμη για όλα και σήμερα. Εφόσον αξιοποιήσει τις ευκαιρίες της αλλά και φρενάρει τον ρυθμό του αντιπάλου και είναι συγκεντρωμένη στην άμυνα, τότε η ΠΑΕΕΚ θα αυξήσει τις πιθανότητες επιτυχίας.

Ο τεχνικός της προσφυγικής ομάδας δεν υπολογίζει και πάλι τους Βαρέλα, Τσόσιτς και Μασέδο. Από τη στιγμή που η ομάδα του είχε καλή παρουσία απέναντι στην Ομόνοια, ο Σεργίδης δεν βλέπει τον λόγο να διαφοροποιήσει κάτι. Γι’ αυτό και η ΠΑΕΕΚ αναμένεται να αρχίσει τον αγώνα με τους Πρόσεκ, Δημητρίου, Φραγκέσκου, Έσελινκ, Νάντο, Κούρος, Σουμαορό, Ντίας, Χαραλάμπους, Ενόχ, Μπάμπιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ