aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΕΕΚΠΑΕΕΚ: Θέλει κίνητρο για επιτυχία

ΠΑΕΕΚ: Θέλει κίνητρο για επιτυχία

Στην παρθενική παρουσία της στην Α’ Κατηγορία, σημαντικό ζητούμενο για την ΠΑΕΕΚ Κερύνειας είναι το κίνητρο. Με ποιον τρόπο θα εξιτάρει τους ποδοσφαιριστές της και όχι μόνο για να πετύχουν στην Κατηγορία. Στην ομάδα θα διατηρηθούν ποδοσφαιριστές «διψασμένοι» για επιτυχίες, ενώ θα έλθουν κι άλλοι με τις ίδιες φιλοδοξίες, έχοντας δίπλα τους κάποιους έμπειρους από τη μεγάλη Κατηγορία.

Αναλόγως των οικονομικών δυνατοτήτων, με τον προϋπολογισμό να έχει ήδη καθοριστεί, θα προσπαθήσει να στελεχώσει το ρόστερ με ποδοσφαιριστές από την Κύπρο και το εξωτερικό. Θα γίνει προσπάθεια από την τεχνική ηγεσία ώστε η ομάδα να αποκτήσει ομοιογένεια και να είναι ανταγωνιστική.

Η προσπάθεια θα είναι, η δημιουργία ομάδας ικανής να παλεύει κάθε παιχνίδι και να μην είναι ο φτωχός συγγενής. Ο Μάκης Σεργίδης έχει αρκετό δρόμο μπροστά του, σε συνεργασία με τη διοίκηση, για να υλοποιήσουν τα «θέλω» τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ