aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΕΕΚΠΑΕΕΚ: Θα το παλέψουν μέχρι τελικής πτώσεως

ΠΑΕΕΚ: Θα το παλέψουν μέχρι τελικής πτώσεως

Ούτε 70, ούτε 80, ούτε 90 είναι οι μέρες που η ΠΑΕΕΚ αγνοεί τη νίκη, αλλά 103! Η τελευταία φορά που έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο με τους τρεις βαθμούς ήταν στις 4 Δεκεμβρίου, όταν κέρδισε την Ανόρθωση μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με 3-2.

Εννοείται πως με αυτήν την πορεία, η κατρακύλα στην τελευταία θέση ήταν η φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων. Παρόλα αυτά, στην προσφυγική ομάδα δεν πρόκειται να σηκώσουν λευκή σημαία. Δηλώνουν ότι τίποτα δεν έχει κριθεί στη μάχη για την αποφυγή της διαβάθμισης και παρουσιάζονται αποφασισμένοι να διεκδικήσουν κάθε πιθανότητα που τους αναλογεί.

Στην ΠΑΕΕΚ, λοιπόν, θέλουν να κάνουν μία νέα αρχή στο αυριανό ματς με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Ποτέ δεν είναι αργά, λένε. Μέσα στο Μακάρειο Στάδιο θα δώσουν τη μάχη μέχρι τελικής πτώσεως, ώστε να καταβάλουν την αντίσταση των μαυροπρασίνων και να αναπτερώσουν αυτομάτως τις ελπίδες τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ