aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΕΕΚΠΑΕΕΚ: Στη Λεμεσό με πλάνο... απόδρασης

ΠΑΕΕΚ: Στη Λεμεσό με πλάνο… απόδρασης

Νίκη η ΠΑΕΕΚ έχει να πετύχει από τις 4 Δεκεμβρίου 2021. Επικράτησε της Ανόρθωσης εκτός έδρας με 3-2. Ακολούθησαν οκτώ αγώνες, έχοντας απολογισμό τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Ωστόσο, παλεύει κάθε παιχνίδι, είναι ανταγωνιστική και διεκδικεί βαθμολογικό κέρδος. Στο τελευταίο ματς, με τον πρωτοπόρο Απόλλωνα, ισοφαρίστηκε με πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Σήμερα, με την ΑΕΛ στο Τσίρειο (19:00), σε εξ αναβολής αγώνα για τη 16η αγωνιστική, θα θελήσει να επανέλθει στις επιτυχίες. Η αποστολή της δεν θα είναι εύκολη, αλλά με την ίδια θέληση και αποφασιστικότητα που επιδεικνύει σε κάθε ματς, θα ψάξει κέρδος που θα συμβάλει στην προσπάθειά της για παραμονή στην Κατηγορία. Ο Μάκης Σεργίδης δεν υπολογίζει τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο.

Η προσφυγική ομάδα θα πάει στη Λεμεσό θέλοντας να ακολουθήσει πιστά το πλάνο του προπονητή της. Καλή αμυντική συμπεριφορά και αγωνιστική πειθαρχία για το μηδέν στην άμυνα και παράλληλα αξιοποίηση των ευκαιριών που θα της παρουσιαστούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ