aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΕΕΚΠΑΕΕΚ: Προσγειωμένα, σεμνά και ταπεινά

ΠΑΕΕΚ: Προσγειωμένα, σεμνά και ταπεινά

Οι τέσσερις βαθμοί στους πρώτους δύο αγώνες δεν παρασύρουν κανένα στην ΠΑΕΕΚ. Γνωρίζουν τις δυσκολίες στην τρέχουσα σεζόν, στην παρθενική παρουσία της ομάδας στην Α’ Κατηγορία. Κέρδισε νωρίς τον σεβασμό, μετά το «διπλό» στο Δασάκι και την ισοπαλία με τον Άρη που έκανε μεγάλη επένδυση φέτος, εντάσσοντας στο ρόστερ του ποδοσφαιριστές με καλό βιογραφικό και υψηλό συμβόλαιο. Πλέον, η προσπάθεια της ΠΑΕΕΚ γίνεται ακόμη πιο δύσκολη αφού οι αντίπαλοί της θα πηγαίνουν στα μεταξύ τους παιχνίδια υποψιασμένοι.

Προσγειωμένα, σεμνά και ταπεινά, οι Κερυνειώτες θα επιδιώκουν σε κάθε ματς το καλύτερο και όπου τους βγάλει η σεζόν. Ο Μάκης Σεργίδης είχε χθες άλλη μια ευκαιρία να παρακολουθήσει τον ΑΠΟΕΛ, στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, αφού είναι ο επόμενος αντίπαλος της ΠΑΕΕΚ. Μέχρι την επόμενη Δευτέρα, που είναι ορισμένος ο αγώνας, υπάρχει ο χρόνος για ανάλυση του αντιπάλου και δουλειά στην τακτική με την οποία θα προσεγγίσει το παιχνίδι η ομάδα της Κερύνειας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ