aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΕΕΚΠΑΕΕΚ: Πικρία για το αποτέλεσμα, θυμός για τη διαιτησία

ΠΑΕΕΚ: Πικρία για το αποτέλεσμα, θυμός για τη διαιτησία

Απογοήτευση, πικρία και θυμός επικρατούν στο στρατόπεδο της ΠΑΕΕΚ μετά την προχθεσινή ισοπαλία (2-2) με αντίπαλο τον Απόλλωνα. Για ένα ακόμα παιχνίδι η προσφυγική ομάδα κέρδισε τις εντυπώσεις, αγγίζοντας το πρώτο της τρίποντο μετά τις 4 Δεκεμβρίου όταν επικράτησε της Ανόρθωσης, έμεινε όμως με… την όρεξη.

Η ομάδα της Κερύνειας ήταν εξαιρετική, απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος, παρά την ταλαιπωρία των τελευταίων ημερών ελέω κορωνοϊού. Το τελικό αποτέλεσμα όμως δεν ήταν αυτό που άξιζε. Η παραδοχή του αντίπαλου προπονητή Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, ο οποίος χαρακτήρισε τυχερό τον βαθμό της ισοπαλίας για την ομάδα του, λέει πολλά.

Την ίδια ώρα, οι άνθρωποι της ΠΑΕΕΚ «βράζουν» με τη διαιτησία του αγώνα. Ο πρόεδρος Κλεάνθης Γεωργιάδης εξέφρασε με έντονο τρόπο τα παράπονά του από τη διαιτητική ομάδα κάνοντας λόγο για «κανόνα του αδυνάτου».

Τα παράπονα των Κερυνειωτών εστιάζονται στις φάσεις του 56ου και του 90ού λεπτού. Στην πρώτη περίπτωση ο διαιτητής Κυριάκος Χριστοδούλου, υπέδειξε αρχικά πέναλτι σε ανατροπή του Βαρέλα από τον Αυλωνίτη. Μετά από παρέμβαση του VAR όμως, πήγε στο «on field review» και αφού είδε τη φάση άλλαξε την απόφασή του υποδεικνύοντας φάουλ εκτός περιοχής.

Η δεύτερη αφορά στο πέναλτι που κέρδισε ο Απόλλων, για χέρι του Φραγκέσκου. Στην προσφυγική ομάδα έχουν κάθε λόγο να διαμαρτύρονται για τον καταλογισμό φάουλ του Νάντο στον Νογιόκ στην αρχή της φάσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ