aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΕΕΚΠΑΕΕΚ: Μήνυμα ότι θα ξανασηκωθεί

ΠΑΕΕΚ: Μήνυμα ότι θα ξανασηκωθεί

Η ΠΑΕΕΚ από τη Δευτέρα βρίσκεται και μαθηματικά στη Β’ Κατηγορία. Η ομάδα της Κερύνειας, σε πολλά παιχνίδια κέρδισε τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα στην παρθενική παρουσία της στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. Οι διοικούντες, αλλά και όσοι είναι κοντά στον σύλλογο, δεν τα βάζουν κάτω και θα επιδιώξουν να επαναφέρουν την ομάδα στη μεγάλη Κατηγορία.

«Όσες φορές και να πέσουμε θα ξανασηκωθούμε, γιατί αυτή είναι η Κερύνεια και η ΠΑΕΕΚ» είναι το μήνυμα της διοίκησης στα ΜΚΔ. Γίνονται ήδη ενέργειες που θα βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση. Πρώτιστο μέλημα είναι η σύναψη συνεργασίας με προπονητή, με τον Χρύση Μιχαήλ να αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο. Ήδη, εκδηλώθηκε το ενδιαφέρον της προσφυγικής ομάδας και σύντομα οι δύο πλευρές θα συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας. Ο νέος προπονητής θα αναλάβει να «χτίσει» την ομάδα για τη νέα περίοδο, ώστε να είναι δυνατή και απαιτητική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ