aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΕΕΚΠΑΕΕΚ: Με τη φόρα της για άλλη μία νίκη

ΠΑΕΕΚ: Με τη φόρα της για άλλη μία νίκη

Με τη φόρα που μπήκε στο πρωτάθλημα θέλει να συνεχίσει η ΠΑΕΕΚ. Η προσφυγική ομάδα υποδέχεται απόψε τον Άρη, στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 3ης αγωνιστικής, και στοχεύει στη δεύτερη σερί νίκη, αντλώντας επιπρόσθετη δυναμική στη δύσκολη πορεία για την παραμονή στην Α΄Κατηγορία. Στην ΠΑΕΕΚ προσδοκούν σε καλή εμφάνιση, παρόμοια δηλαδή με αυτή στο Δασάκι απέναντι στον Εθνικό, ώστε να αντλήσουν το μέγιστο βαθμολογικό όφελος.

Ο προπονητής της ομάδας περίμενε μέχρι χθες για να διαπιστώσει κατά πόσον ο Κούρος θα ήταν στη διάθεσή του. Εάν δεν προλάβει, τότε στο αριστερό άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Χατζηκωνσταντής.

Από εκεί και πέρα, δεν αναμένονται διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα που παρέταξε ο Σεργίδης στο προηγούμενο παιχνίδι. Δηλαδή, φανέλα βασικού θα πάρουν οι Πρόσεκ, Έσελινκ, Σουμαχόρο, Φραγκέσκου, Δημητρίου, Νάντο, Χαραλάμπους, Τίμερμανς, Βαρέλα και Καπαρτής. Στην ΠΑΕΕΚ ελπίζουν ο κόσμος να τιμήσει την ομάδα της επαρχίας του, στην πρεμιέρα της στο Μακάρειο Στάδιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ