aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΕΕΚΠΑΕΕΚ: Με φάρο τη νίκη επί της Ομόνοιας

ΠΑΕΕΚ: Με φάρο τη νίκη επί της Ομόνοιας

Την έδρα της θα θελήσει να αξιοποιήσει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η ΠΑΕΕΚ, μετά τη νίκη επί της Ομόνοιας και παράλληλα να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών. Η ομάδα της Κερύνειας υποδέχεται τον Ολυμπιακό (20:00, Cytavision2), στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Θέλει να μείνει ανεπηρέαστη από την ήττα στην Πάφο και θα ψάξει επάνοδο στις νίκες, που θα της επιτρέψουν να κάνει βαθμολογικό άλμα. Σαφώς και η αποστολή της απέναντι στον Ολυμπιακό δεν θα είναι εύκολη, όμως ο Μάκης Σεργίδης δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές του και ετοίμασε το πλάνο το οποίο έκρινε πως είναι ικανό να οδηγήσει την ομάδα του στην επιτυχία.

Ο Κύπριος τεχνικός είδε τον Φραγκέσκου να αποκομίζει σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, στο ματς με την Πάφος FC, που θα τον κρατήσει τουλάχιστον για έξι εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης. Και από τη στιγμή που παραμένει τραυματίας και ο Τσόσιτς, δημιουργείται θέμα στα στόπερ. Επίσης, δεν υπολογίζονται οι Μασέδο, Βαρέλα και Κωμοδίκης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ