aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΕΕΚΠΑΕΕΚ: Κύπριος προπονητής «από το πάνω ράφι»

ΠΑΕΕΚ: Κύπριος προπονητής «από το πάνω ράφι»

Η ΠΑΕΕΚ θα παλέψει μέχρι τέλους, παρόλο που η παραμονή αποτελεί απομακρυσμένο στόχο. Το έχουν ήδη χωνέψει στην προσφυγική ομάδα, που παράλληλα με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις δουλεύουν και για τη νέα σεζόν. Πρωτίστως θα πρέπει να εξευρεθεί νέος προπονητής, αφού ο Μάκης Σεργίδης το έκανε ξεκάθαρο στη διοίκηση ότι αποχωρεί τον Μάιο.

Στην ΠΑΕΕΚ θα επιδιώξουν συνεργασία με Κύπριο προπονητή «από το πάνω ράφι», όπως μας λέχθηκε. Επίσης, κάποιοι ποδοσφαιριστές θα αποχωρήσουν, αφού έχουν ήδη προσεγγιστεί από άλλες ομάδες και θα συνεχίσουν στην Α’ Κατηγορία. Ο Μάριος Δημητρίου συμφώνησε ήδη με την Πάφος FC. Ο στόχος της ΠΑΕΕΚ θα είναι να στελεχωθεί και πάλι σωστά, ώστε να κάνει πρωταθλητισμό και να επιστρέψει στη μεγάλη Κατηγορία.

Όσον αφορά στον μεθαυριανό αγώνα με τη Δόξα, δεν υπολογίζονται σίγουρα οι τραυματίες Νάντο, Ομπανόρ, Αριστοτέλους, Καπαρτής και ο Ράμος που αποβλήθηκε στο ματς με την Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ