aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΕΕΚΠΑΕΕΚ: Κινείται για άλλες τρεις μετεγγραφές

ΠΑΕΕΚ: Κινείται για άλλες τρεις μετεγγραφές

Μια βδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και η ΠΑΕΕΚ ψάχνεται ακόμη για τουλάχιστον τρεις μετεγγραφές. Τα οικονομικά δεδομένα της νεοφώτιστης ομάδας στην Α’ Κατηγορία είναι περιορισμένα, γεγονός που επιβάλλει υπομονή για τους μετεγγραφικούς στόχους.

Η ομάδα της Κερύνειας, λοιπόν, κινείται για επιθετικό, εξτρέμ και κεντρικό αμυντικό για να συμπληρώσει το ρόστερ της. Η προσπάθεια είναι όπως και οι τρεις πιο πάνω μετεγγραφές υλοποιηθούν πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Στη ΠΑΕΕΚ διατηρούν ανοιχτή γραμμή με πολλές ομάδες, ώστε να πάρουν ποδοσφαιριστές με τη μορφή δανεισμού, όπως έγινε με τον Πρόσεκ από την ΑΕΛ και τον Νεοφύτου από την Ανόρθωση.

Όσον αφορά στους στόχους της ομάδας, ο προπονητής Μάκης Σεργίδης, σε δηλώσεις του, τόνισε: «Είναι πολύ δύσκολο να ανταγωνιστούμε ομάδες έμπειρες στην Α’ Κατηγορία, όμως είναι ποδόσφαιρο και ό,τι περισσότερο δικαιούμαστε θέλουμε να το πάρουμε». Και πρόσθεσε: «Έχουμε ενθουσιασμό, είναι ευκαιρία για όλους να αποδείξουν τι αξίζουν, ενώ έχουμε και νεαρούς ξένους με κίνητρα. Με αυτά θα παλέψουμε».

Εξάλλου, ο Δήμος Γεωργιάδης, διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕΕΚ, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα ενόψει της νέας σεζόν.«Μάθαμε στα δύσκολα, γι’ αυτό φέτος δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε. Όσοι και να μείνουμε, θα αγωνιστούμε για την Κερύνεια μας. Η ΠΑΕΕΚ φέτος επιτελεί ιερό έργο, μαζί κρατάμε ζωντανή τη σημαία της προσφυγιάς», τόνισε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ