aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΕΕΚΠΑΕΕΚ: Κερδίζει και εντυπώσεις και βαθμούς

ΠΑΕΕΚ: Κερδίζει και εντυπώσεις και βαθμούς

Δεν μένει μόνο στις εντυπώσεις αλλά κερδίζει και βαθμούς η ΠΑΕΕΚ. Μετά το «διπλό» στο Δασάκι την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα της Κερύνειας, στην παρθενική παρουσίας της στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, πρόσθεσε άλλον ένα βαθμό στο ενεργητικό της με την εντός έδρας ισοπαλία με τον Άρη.

Απέναντι σε μιαν ομάδα που δαπάνησε μεγάλα ποσά για στελέχωση του ρόστερ της και έχει απαιτήσεις, η ΠΑΕΕΚ στάθηκε πολύ καλά. Μάλιστα, με λίγη υπομονή και καθαρό μυαλό στο τέλος, μπορούσε ακόμη και να φθάσει στη νίκη.

Οι αλλαγές του Σεργίδη, Αριστοτέλους, Ενόχ και Μπάμπιτς, κατά κύριο λόγο, συνέβαλαν στο θετικό πρόσωπο της ΠΑΕΕΚ σε μεγάλο διάστημα του δευτέρου ημιχρόνου. Ο βαθμός κρίνεται ικανοποιητικός, τόνωσε ακόμη περισσότερο την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, επιτρέποντάς τους να κοιτάξουν τη συνέχεια με ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Την επόμενη Δευτέρα η ΠΑΕΕΚ θα κληθεί να αναμετρηθεί με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, στην πιο δύσκολη έως τώρα αποστολή της. Μέχρι τότε υπάρχει ο χρόνος για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ