aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΕΕΚΠΑΕΕΚ: Η μεγαλύτερη νίκη κέρδισε τον σεβασμό

ΠΑΕΕΚ: Η μεγαλύτερη νίκη κέρδισε τον σεβασμό

Προηγουμένως, με το «διπλό» επί του Εθνικού, την ισοπαλία με τον Άρη αλλά και με θετικές εμφανίσεις, η ΠΑΕΕΚ είχε κερδίσει τις εντυπώσεις. Τώρα, με τη νίκη της επί της Ομόνοιας, κέρδισε τον σεβασμό όλων και όποιοι δεν τη λάβουν σοβαρά υπόψη θα το πληρώσουν.

Αυτό έκανε η Ομόνοια προχθές και δέχθηκε δυνατό χαστούκι. Η νεοφώτιστη ομάδα πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της και παίρνει θάρρος και δύναμη για τη συνέχεια. Καλοδουλεμένο το σύνολο του Μάκη Σεργίδη• αυτή τη φορά η προσπάθεια οδήγησε και στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Η ΠΑΕΕΚ ήξερε τι ήθελε, έπαιξε με σωστή τακτική και χωρίς φόβο και δικαιώθηκε.

Στην ομάδα της Κερύνειας μένουν προσγειωμένοι, όπως τονίζουν, γνωρίζοντας ότι τίποτα δεν πέτυχαν και η προσπάθειά τους για παραμονή παραμένει δύσκολη. Ωστόσο, εάν συνεχίσει έτσι, είναι ικανή να πετύχει πολύ περισσότερα απ’ όσα προσδοκούν και οι ίδιοι που δουλεύουν για το καλό της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ