aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΕΕΚΠΑΕΕΚ: Χτίσιμο σχεδόν από την αρχή

ΠΑΕΕΚ: Χτίσιμο σχεδόν από την αρχή

«Η νέα σελίδα της ΠΑΕΕΚ έχει ξεκινήσει με τον Χρύση Μιχαήλ» είπε προσφάτως ο Δήμος Γεωργιάδης, διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕΕΚ. Ο Κύπριος τεχνικός θα θελήσει να εντάξει στο ρόστερ της νέας περιόδου ποδοσφαιριστές με ταλέντο και κυρίως εμπειρία πρωταθλητισμού σε ομάδες της Β’ Κατηγορίας.

Ήδη παρακολουθεί αγώνες και έχει βάλει στο «στόχαστρο» ποδοσφαιριστές που θεωρεί πως μπορούν να βοηθήσουν την ΠΑΕΕΚ να επιστρέψει άμεσα στην Α’ Κατηγορία. Την ίδια ώρα αξιολογεί και το υφιστάμενο ρόστερ, όμως θεωρείται βέβαιο ότι η προσφυγική ομάδα θα χτιστεί από την αρχή, θα έχει πολλά νέα πρόσωπα στη νέα σεζόν.

Αφού ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και ο Μιχαήλ πάρει κάποιες αποφάσεις, θα συναντηθεί με τους διοικούντες για να τους ενημερώσει και να γίνουν τα επόμενα βήμα. Επίσης, θα προτείνει τους συνεργάτες του, οι οποίοι θα κληθούν να υπογράψουν συμβόλαιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ