aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΕΕΚΠΑΕΕΚ: Αγώνας ζωής ή θανάτου κόντρα στην Ομόνοια

ΠΑΕΕΚ: Αγώνας ζωής ή θανάτου κόντρα στην Ομόνοια

Ένα από τα τελευταία της χαρτιά για να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής στην Α΄Κατηγορία παίζει η ΠΑΕΕΚ. Την ερχόμενη Δευτέρα στο ΓΣΠ απέναντι στην αδιάφορη βαθμολογικά Ομόνοια, θέλει να πετύχει την πρώτη νίκη κατά το τρέχον έτος, ώστε να αναπτερώσει τις ελπίδες της. Η ομάδα της Κερύνειας βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας με 15 βαθμούς, επομένως για να μην δει το τρένο να σφυρίζει τρεις φορές, καλείται να ανασυνταχθεί άμεσα και πρωτίστως να κερδίσει τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Μόνο έτσι θα εκμεταλλευτεί τις βαθμολογικές απώλειες που θα προκύψουν από τα υπόλοιπα παιχνίδια του δεύτερου ομίλου, ατενίζοντας τη συνέχεια του πρωταθλήματος με περισσότερη αισιοδοξία. Η συμμετοχή των Ομπανόρ, Αριστοτέλους και Νάντο είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Η κατάστασή τους θα ξεκαθαρίσει οριστικά μετά την αυριανή προπόνηση. Για προσωπικούς λόγους αποχώρησε από την ομάδα ο Τσόσιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ