aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΕΕΚΟ Νάντο πέτυχε το ιστορικό πρώτο γκολ της ΠΑΕΕΚ και φίλησε το «Δεν Ξεχνώ»

Ο Νάντο πέτυχε το ιστορικό πρώτο γκολ της ΠΑΕΕΚ και φίλησε το «Δεν Ξεχνώ»

Ο Φερνάντο Ενρίκε πιο γνωστός ως Νάντο έγραψε το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία της ΠΑΕΕΚ. Ο Βραζιλιάνος μέσος στο 14’ του αγώνα με τον Εθνικό στο Δασάκι πέτυχε το ιστορικό πρώτο γκολ της προσφυγικής ομάδας στην Α’ Κατηγορία.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χαραλάμπους ο 31χρονος μέσος εκμεταλλεύθηκε την άστοχη έξοδο του Μπογκατίνοφ και με κεφαλιά έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Μάκη Σεργίδη. Ο Νάντο εντάχθηκε στην ΠΑΕΕΚ τον περασμένο Ιανουάριο και πανηγύρισε φιλώντας το «Δεν Ξεχνώ» με την μοιρασμένη Κύπρου που είναι συμβολικά στο μπροστινό μέρος της φανέλας.

Στο 17’ απάντησε με το ίδιο νόμισμα ο Εθνικός και ισοφάρισε σε 1-1. Σχεδόν ίδια τα γκολ των δύο ομάδων. Κόρνερ του Αμπντουλάγιεφ, άστοχη έξοδος του Πρόσεκ ο Φόμπρεχτ πέτυχε το δεύτερο τέρμα του στο πρωτάθλημα.

Έξι λεπτά αργότερα η ΠΑΕΕΚ πήρε εκ νέου προβάδισμα στο σκορ με τέρμα του Κούρου. Και πάλι μετά από εκτέλεση κόρνερ οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν με ωραία γυριστή κεφαλιά του Ελλαδίτη μπακ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ