aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΕΕΚΗ πιο μεγάλη ώρα της ΠΑΕΕΚ

Η πιο μεγάλη ώρα της ΠΑΕΕΚ

Την πρώτη νίκη μετά από 14 ολόκληρες αποτυχημένες προσπάθειες, θα κυνηγήσει με μανία η ΠΑΕΕΚ στο σημερινό εντός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό. Απέναντι στην ομάδα που βρίσκεται στην τελευταία θέση καλείται να σηκώσει ανάστημα, να επιβάλει τα δικά της «θέλω» στον αγωνιστικό χώρο, φτάνοντας στο πρώτο τρίποντο κατά το τρέχον έτος.

Η τελευταία φορά που πανηγύρισε νίκη, υπενθυμίζουμε, ήταν στις 4 Δεκεμβρίου 2021 κόντρα στην Ανόρθωση (3-2). Μόνο εάν καρπωθεί σήμερα τους τρεις βαθμούς θα αναπτερώσει τις ελπίδες για παραμονή στην Α΄Κατηγορία. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, όχι μόνο θα αφήσει τον Εθνικό στο -5, αλλά θα μειώσει τη διαφορά από τον Ολυμπιακό (-5).

Ο Σεργίδης που ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία των παικτών του, δεν υπολογίζει στον Καπαρτή λόγω καρτών και στους τραυματίες Νάντο, Ομπανόρ. Σε σχέση με το προηγούμενο ματς απέναντι στην ΑΕΛ (1-2), ο Κύπριος προπονητής θα παρατάξει την ομάδα με διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ