aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΕΕΚΗ ΠΑΕΕΚ που χαμογελά συνεχίζει να ονειρεύεται

Η ΠΑΕΕΚ που χαμογελά συνεχίζει να ονειρεύεται

Το ντεμπούτο της ΠΑΕΕΚ Κερύνειας στην Α’ Κατηγορία είχε μπόλικη συγκίνηση κι ακόμη περισσότερα χαμόγελα. Το «διπλό» στο Δασάκι με τη νίκη με 3-1, έστειλε αισιόδοξα μηνύματα για την πορεία της προσφυγικής ομάδας.

Κι ακόμη πιο αισιόδοξη είναι η συνολική εμφάνιση των κιτρινόμαυρων, οι οποίοι ήταν ουσιαστικοί και πήραν με το σπαθί τους το τρίποντο. Ακόμη κι οι αντίπαλοί τους, ο προπονητής και οι παράγοντες του Εθνικού Άχνας παραδέχθηκαν ότι ΠΑΕΕΚ ήταν καλύτερη κι άξιζε τη νίκη. Κάτι τέτοια ακούνε ο Μάκης Σεργίδης και οι παίκτες του και πιστεύουν ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες.

«Στην πρώτη μας παρουσία στο ανώτατο επίπεδο, είναι μία ιστορική μέρα. Θέλαμε να δώσουμε χαρά στους ανθρώπους της ΠΑΕΕΚ», ανέφερε ο τεχνικός της προσφυγικής ομάδας λίγο μετά τον θρίαμβο στο Δασάκι. Έδειξε, όμως, ότι κανένας δεν πετά στα σύννεφα, αντίθετα φρόντισε να προσγειώσει τους παίκτες του για να είναι πιο έτοιμοι στη συνέχεια: «Οι ποδοσφαιριστές ήταν πιστοί στο πλάνο και πήραμε μία σημαντική νίκη. Θα υπάρξουν δύσκολα βράδια, αλλά με τη νίκη και θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε ανάλογη συνέχεια».

Η αφοσίωση στο πλάνο ήταν το μυστικό της επιτυχίας για την κερυνειώτικη ομάδα που σκόρπισε μεγάλη χαρά στους φίλους της. Οι πλείστοι ποδοσφαιριστές ήταν πειθαρχημένοι, φρόντισαν νε περιορίσουν τα λάθη τους στο ελάχιστο και σε κάποιες δύσκολες στιγμές έδειξαν χαρακτήρα. Ιδιαίτερα όταν δέχθηκαν την ισοφάριση, δεν πανικοβλήθηκαν και βρήκαν τον τρόπο να πάρουν και πάλι το προβάδισμα που τους έδινε άνεση στις κινήσεις τους. Μετέφεραν την πίεση στο αντίπαλο στρατόπεδο και στην επανάληψη είχαν την ευκαιρία να «τελειώσουν» το ματς με ένα τρίτο γκολ. Όλοι οι παίκτες ήταν πιστοί στο πλάνο και χειροκροτήθηκαν θερμά, αλλά πολλά συγχαρητήρια πήρε ο Μάρκος Χαραλάμπους, ο οποίος είχε εξαιρετική απόδοση που επισφραγίστηκε από δύο ασίστ.

Στις τάξεις των οπαδών της ΠΑΕΕΚ συζητήθηκε το γεγονός ότι δεν τα ταξίδεψαν μαζικά στο Δασάκι, αφού στην εξέδρα ήταν μόνο μερικές δεκάδες. Γι’ αυτό και οι πρόσκληση – πρόκληση του προέδρου της Εταιρείας, Κλεάνθη Γεωργιάδη: «Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, αυτή η ομάδα έχει βάθος και θέληση. Όλα κυλούν καλά στην ΠΑΕΕΚ. Αυτό που μας λείπει είναι ο κόσμος. Ο κόσμος της Κερύνειας να έρθει στο Μακάρειο κόντρα στον Άρη. Το ποδόσφαιρο επιτρέπει στους μικρούς να ονειρεύονται». Θεωρείται βέβαιο ότι στην εντός έδρας αναμέτρηση της ερχόμενης Παρασκευής, ο κόσμος θα είναι πολύ περισσότερος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ