aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠ.Ο. Ξυλοτύμβου: Εξελίξεις στα διοικητικά και έναρξη προγραμματισμού

Π.Ο. Ξυλοτύμβου: Εξελίξεις στα διοικητικά και έναρξη προγραμματισμού

Ο Π.Ο. Ξυλοτύμβου ενημέρωσε για τις εξελίξεις στα διοικητικά δρώμενα του σωματείου, αλλά και για την έναρξη του προγραμματισμού, ενόψει της συμμετοχής στο πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας:

«Όπως είναι ήδη γνωστό, μετά την Γενική Συνέλευση της 29ης Μαΐου, αποχώρησε από την Προεδρία της ομάδας μας ο Γεώργιος Γεωργίου Μαλτέζος. Σίγουρα η εξέλιξη αυτή δεν ήταν και η καλύτερη για την ομάδα μας αφού όπως ήταν διαμορφωμένη η όλη κατάσταση με τον Μαλτέζο επικεφαλής του Διοικητικού Συμβουλίου η ομάδα ενέπνεε εμπιστοσύνη και ήταν υγιέστατη σε όλους τους τομείς.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε και πάλι να ευχαριστήσουμε τον τέως Πρόεδρο της ομάδας μας για την μεγάλη του προσφορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια και να του ευχηθούμε ότι καλύτερο σε προσωπικό, οικογενειακό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο και είμαστε βέβαιοι ότι θα είναι πάντα δίπλα στην ομάδα και θα την στηρίζει με τον δικό του τρόπο.

Στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από την Γενική Συνέλευση μέχρι και σήμερα συστάθηκε Διοικούσα Επιτροπή, αποτελούμενα από υφιστάμενα μέλη του Δ.Σ. καθώς και νέα πρόσωπα που ήρθαν κοντά στην ομάδα και ανέλαβαν τον προγραμματισμό και την ομαλή λειτουργία της με στόχο την αξιοπρεπή παρουσία της στη Β΄ Κατηγορία. Πρώτο μέλημα ασφαλώς ήταν η τεχνική ηγεσία και όπως ήταν λογικό τον πρώτο λόγο θα είχε ο Κώστας Λοΐζου με τον οποίο συμφώνησαν με συνοπτικές διαδικασίες για συνέχιση της συνεργασίας τους.

Ακολούθως επήλθε συμφωνία με τον χωριανό μας Βαρνάβα Τορνάρη ο οποίος θα έχει διπλό ρόλο στην ομάδα ως βοηθός προπονητής και προπονητής τερματοφυλάκων ενώ ανανέωσαν εκ νέου στην ομάδα μας οι ποδοσφαιριστές Γιώργης και Παντελής Ταύρου, Χρίστος Κωνσταντίνου, Νικόλας Αριστοτέλους, Γιώργος Παπαγγελοδήμου και Άριστος Αριστοδήμου. Καινούρια προσθήκη για την ομάδα μας ο τερματοφύλακας Αντρέας Ευσταθίου που τις τελευταίες δύο χρονιές ήταν στο δυναμικό της Δόξας Κατωκοπιάς, τον οποίο καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ότι το καλύτερο με την μαυρόασπρη φανέλα.

Ο προγραμματισμός ευρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη αφού γίνονται και θα γίνουν διαβουλεύσεις τόσο με ποδοσφαιριστές από το περσινό μας ρόστερ όσο και με άλλους που έχει ως στόχο η τεχνική ηγεσία.

Θα ήταν παράλειψη μας να μην ευχαριστήσουμε τους ποδοσφαιριστές Αντρέα Λοΐζου, Παναγιώτη Νικολάου και Ττόμη Χρυσοστόμου που επίσημα έχουν αποχωρήσει από την ομάδα μας. Τους ευχόμαστε ότι το καλύτερο στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής τους καριέρας.

Τέλος θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλο τον φίλαθλο κόσμο της Ξυλοτύμβου αλλά και τους φίλους της ομάδας ότι έχουν προγραμματιστεί διάφορες εκδηλώσεις και δραστηριότητες, που θα ανακοινωθούν σύντομα, ώστε να ενισχυθεί οικονομικά η ομάδα μας και τους καλούμε να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια.

Στις πιο κάτω φωτογραφίες απεικονίζονται, λίγο μετά τις συμφωνίες συνεργασίας μας, ο προπονητής μας Κώστας Λοΐζου μαζί με τους 1)Βαρνάβα Τορνάρη, 2)Γιώργη Ταύρου, 3)Παντελή Ταύρου, 4)Χρίστο Κωνσταντίνου, 5)Νικόλα Αριστοτέλους, 6)Γιώργο Παπαγγελοδήμου, 7)Άριστο Αριστοδήμου και 8)Αντρέα Ευσταθίου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ