aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟθέλλος: «Ζητάμε την άμεση και τάχιστη εξέταση της υπόθεσης»

Οθέλλος: «Ζητάμε την άμεση και τάχιστη εξέταση της υπόθεσης»

Η διοίκηση του Οθέλλου εξέδωσε σήμερα το πρωί ανακοίνωση με αφορμή την παραλαβή φακέλου (email) από την ΚΟΠ για το παιχνίδι του με τον Εθνικό Άσσιας.

Αναλυτικά: «Σχετικά με το πιο πάνω θέμα που έχει δει τα φώτα της δημοσιότητας το Α.Σ. Οθέλλος Αθηένου θέλει να ενημερώσει τα μέλη, φίλους και υποστηρικτές του ότι καμία ευθύνη φέρει για το συγκεκριμένο συμβάν.

Το Α.Σ. Οθέλλος Αθηένου, γνωστό για το ήθος, τη σοβαρότητα και την τάξη που το διακατέχει, ουδέποτε ενέκρινε οποιανδήποτε παράνομη ή παράτυπη ενέργεια. Το σωματείο μας μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί σε αγώνες κυπέλλου, άλλα και στη Α’ Κατηγορία Ποδοσφαίρου χωρίς να υπάρξει σε καμία περίπτωση οτιδήποτε μεμπτό.

Λυπούμαστε ειλικρινά, όμως, που το όνομα μας διασύρεται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και ζητάμε την άμεση και τάχιστη εξέταση της υπόθεσης. Επίσης επιθυμούμε όπως τα ευρήματα της εξεταστικής επιτροπής δοθούν και στη δημοσιότητα για να ενημερωθεί ο φίλαθλος κόσμος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ