aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟθέλλος: «Του ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία...»

Οθέλλος: «Του ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία…»

Η διοίκηση και τα μέλη του σωματείου Οθέλλος Αθηένου, ευχαριστούν θερμά τον επί τέσσερα χρόνια προπονητή της ομάδας Κώστα Σακκά, ο οποίος ως γνωστόν αποχώρησε προ ολίγων ημερών.

«Ο κ. Σακκάς αποτελεί σίγουρα βασικότατο κεφαλαίο στις επιτυχημένες σελίδες της ιστορία της ομάδας μας. Οι ανεκτίμητης αξίας ικανότητες, η εργατικότητα και το ήθος του, οδήγησαν τον Οθέλλο στην επίτευξη στόχων, οι οποίοι για πολλά χρόνια αποτελούσαν ανεκπλήρωτο όνειρο, και έθεσαν τις βάσεις για την οριστική είσοδο της ομάδας μας σε ένα νέο και πλήρως επαγγελματικό επίπεδο», αναφέρεται αρχικά στην ανακοίνωση:

«Οι απόψεις και η φιλοσοφία των δυο πλευρών, για την μελλοντική πορεία της ομάδας συνέκλιναν σε μεγάλο βαθμό, πλην όμως δεν μπορούσαν να ταυτιστούν απόλυτα στο παρόν στάδιο. Του ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο», καταλήγει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ