aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟθέλλος: Νέος πρόεδρος ο Βασίλης Καφατάρης

Οθέλλος: Νέος πρόεδρος ο Βασίλης Καφατάρης

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το βράδυ η ετήσια εκλογική συνέλευση του Οθέλλου. Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης έγινε ανάλυση τόσο της πορείας, αλλά και των οικονομικών της ομάδας για την ποδοσφαιρική χρονιά 2016-2017 από τον πρόεδρο, Γιώργο Κουρσάρη. Με το πέρας της συζήτησης ο πρόεδρος εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει από τη θέση του προέδρου λόγο οικογενειακών υποχρεώσεων.

Αποχωρώντας ευχαρίστησε όλους όσους ήταν στο πλευρό της ομάδας στηρίζοντας την  οικονομικά αλλά και με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ έστειλε και στο φίλαθλο κόσμο της ομάδας και του ζήτησε να συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα σε όλους της τους αγώνες.

Την προεδρία ανέλαβε ο Βασίλης Καφατάρης, ο οποίος αφού  χαιρέτησε τη Συνέλευση, ευχαρίστησε τον Κουρσάρη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για το έργο που επιτέλεσαν. Παράλληλα υποσχέθηκε ότι μαζί με τα υπόλοιπα μέλη θα δουλέψει σκληρά για το καλό και την πρόοδο του ακριτικού σωματείου. Για να γίνει αυτό εφικτό ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου, τον οποίον κάλεσε, με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί, να στηρίξει την ομάδα του Οθέλλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ