aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟθέλλος: Έριξε «δίχτυα» για ενίσχυση

Οθέλλος: Έριξε «δίχτυα» για ενίσχυση

Ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν σε ομάδες που υποβιβάστηκαν, αλλά και που ανήκουν σε ομάδες που προτίθενται να τους παραχωρήσουν ως δανεικούς, θα επιδιώξει να εντάξει στο ρόστερ του ο Οθέλλος.

Η ομάδα της Αθηαίνου, που θα κινηθεί σε χαμηλό μπάτζετ, θα ψάξει επιλογές από την Κύπρο, γνωρίζοντας τους ποδοσφαιριστές, αλλά και αυτοί την κυπριακή πραγματικότητα. Ήδη έχουν κατατεθεί προτάσεις σε παίκτες και αναμένουν απαντήσεις. Υπάρχει η άνεση χρόνου για να στελεχωθεί η ομάδα του Οθέλλου και ο Γαρπόζης δεν θα βιαστεί να λάβει τελικές αποφάσεις.

Εξάλλου, ο Οθέλλος επισημοποίησε τη συμφωνία με τη Νέα Σαλαμίνα για το «Αμμόχωστος». Η ομάδα της Αθηαίνου θα έχει ως έδρα της το πιο πάνω γήπεδο για τη σεζόν 2023-24. «Ο Α.Σ. Οθέλλος Αθηαίνου, σύναψε συμφωνία με τη Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου, για να χρησιμοποιεί το στάδιο “Αμμόχωστος” ως έδρα, για το νέο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας 2023-2024» αναφέρεται στην ανακοίνωση της νεοφώτιστης ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ