aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ«Όσο για τις αναφορές από παράγοντες στο ζωικό βασίλειο...»

«Όσο για τις αναφορές από παράγοντες στο ζωικό βασίλειο…»

Ανακοίνωση από τον Ακρίτα Χλώρακας, στην οποία η διοίκηση αναφέρεται στην αναβολή των πρωταθλημάτων και στο θέμα με τους φακέλους για τα ύποπτα ματς.

Αναλυτικά: 

«Επειδή βλέπουμε να γίνεται ένας πραγματικά βομβαρδισμός δηλώσεων από αρκετές ομάδες και παράγοντες θα θέλαμε να αναφέρουμε σαν ΑΚΡΙΤΑΣ ότι δεν πιστεύουμε οτι βοηθούμε το ποδόσφαιρο με όλα αυτά. Η ομάδα μας την Παρασκευή στις 11.00 το πρωί ξεκίνησε για Λευκωσία στον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς με όλο αυτό το θέμα των φακέλων να αιωρείται!

Συνέχισε για φαγητό στην πρωτεύουσα και έμαθε από τα ΜΜΕ στις 15.15 ότι αναβάλλεται ο αγώνας μας… Έτσι… ο “περίπατος” για την ομάδα τελείωσε κατά τις 18.00 όταν επιστρέψαμε στην Πάφο! Κανείς από την ομάδα δεν διαμαρτυρήθηκε για την ταλαιπωρία η τα έξοδα που επωμιστήκαμε και ας ήμασταν η μοναδική ομάδα στην Κύπρο που το βίωσε αυτό! Όσο για τις αναφορές από παράγοντες στο ζωικό βασίλειο (ρινοκερους,ελέφαντες κ.α) τους συστήνουμε να είναι προσεχτικοί… διότι τα γραφόμενα μένουν και βλέπουμε να μένουν εκτεθειμένοι! ΑΚΡΙΤΑΣ 1971».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ