aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟμόνοια Ψευδά: «Τέλος ο Πράνιτς, oι δρόμοι μας χωρίζουν σε έντονο κλίμα»

Ομόνοια Ψευδά: «Τέλος ο Πράνιτς, oι δρόμοι μας χωρίζουν σε έντονο κλίμα»

Τη λύση της συνεργασίας της με τον Ντάνιελ Πράνιτς ανακοίνωσε η Ομόνοια Ψευδά. Λίγο μετά τις δηλώσεις του Κροάτη προπονητή σε ελλαδική ιστοσελίδα με τις οποίες άφηνε αιχμές για τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας η ομάδα του Ψευδά εξέδωσε διαζύγιο και σημειώνει πως δεν θα μπει στη διαδικασία να σχολιάσει τις οποιεσδήποτε δηλώσεις που προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ο Αθλητικός Σύλλογος Ομόνοια Ψευδά, ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Ντάνιελ Πράνιτς.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην ποδοσφαιρική μας ομάδα, ο Ντάνιελ υπήρξε εξαίρετος επαγγελματίας σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Ξεχώρισε για την εργατικότητα του, δημιούργησε ένα σύνολο ανταγωνιστικό και ήταν κοντά στο στόχο για παραμονή στη Β’ Κατηγορία, που ήταν και ο φετινός στόχος.

Προσέφερε πολλά στην ομάδα μας όπως δήλωσε όμως δυστυχώς με της συνεχείς διακοπές του πρωταθλήματος, τους περιορισμούς στην παρουσία φίλαθλων και τα αρκετά προβλήματα που δημιουργήθηκαν λόγω πανδημίας μας ανάγκασαν τον περασμένο Ιανουάριο να ενημερώσουμε παίχτες και προπονητές πως δεν θα μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε οικονομικά και πως ήταν ελεύθεροι να αποφασίσουν αν θέλουν να αποχωρήσουν.

Δυστυχώς όμως η κατάσταση οικονομικά και αγωνιστικά χειροτέρευε μέχρι και το παιχνίδι με τον Αχυρώνα που βρεθήκαμε στην ζώνη υποβιβασμού, έτσι κρίναμε ότι για να μείνει ζωντανός ο σύλλογος και υγιής έπρεπε να αποχωρίσει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να σχολιάσουμε τις οποιεσδήποτε δηλώσεις που προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη, ούτε νιωθουμε την ανάγκη να δημιουργήσουμε εντυπώσεις. Οι δρόμοι μας χωρίζουν σε έντονο κλίμα όμως κρατάμε τις καλές αναμνήσεις.

Η οικογένεια της Ομόνοιας Ψευδά του εύχεται από καρδιάς, κάθε καλό στη προσωπική του ζωή και καλή συνέχεια, γεμάτη επιτυχίες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ