aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟμόνοια Αραδίππου: Αρχίζουν οι εγγραφές στην ακαδημία

Ομόνοια Αραδίππου: Αρχίζουν οι εγγραφές στην ακαδημία

Η ακαδημία ποδοσφαίρου της Ομόνοιας Αραδίππου ανακοίνωσε την έναρξη των εγγραφών για την φετινή χρόνια.

Η ανακοίνωση:

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ καλεί όσους έχουν γεννηθεί το 2000, 2001, 2002 και 2003 και ενδιαφέρονται να εγγραφούν για να αγωνίζονται στα διάφορα πρωταθλήματα με τις ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Αραδίππου να προσέλθουν στο Αθλητικό μας Κέντρο την Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2016 και Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2016 η ώρα 6μμ για προπόνηση και εγγραφή. Εκεί θα βρίσκονται οι προπονητές μας Βαλεντίν Ιγνάτοφ και Μάριος Ιωάννου για να διενεργήσουν τις προπονήσεις και τα δοκιμαστικά.

Όσοι θα έρθουν θα πρέπει να έχουν μαζί τους όλα τα απαραίτητα ρούχα που χρειάζονται για να κάνουν προπόνηση. Οι βασικές προπονήσεις των ηλικιών αυτών θα ξεκινήσουν περί τα τέλη Ιουλίου 2016. Τονίζουμε ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό να δώσουν όλοι το παρών τους αυτές τις δύο μέρες για να γίνει έγκαιρα η εγγραφή, ώστε να υπάρξει ο σωστός προγραμματισμός για να λειτουργήσουμε με όσο το δυνατό λιγότερα προβλήματα.

Είναι πολύ γνωστό ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ Αραδίππου, εδώ και 25 χρόνια, έχει να παρουσιάσει μια εξαιρετική δουλειά στις Ακαδημίες της, με διακρίσεις στα Αναπτυξιακά Πρωταθλήματα της ΚΟΠ και σε διάφορα Τουρνουά που συμμετείχε τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Μέλημά της η σωστή ανάπτυξη και εκπαίδευση των παιδιών. Όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τις τάξεις της έχουν ξεπηδήσει αρκετοί ποδοσφαιριστές που διέπρεψαν και διαπρέπουν στην Α΄ Κατηγορία και στελέχωσαν τις διάφορες Εθνικές της Κύπρου.

Δραττόμενοι της ευκαιρίας, εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την εμπιστοσύνη που τόσα χρόνια μας δείχνετε εντάσσοντας το παιδί σας στην Ακαδημία μας.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ