aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟμόνοια Αρ.: Συλλυπητήρια και σπάνια φωτό με κίπερ τον Αντώνη Φανιέρο

Ομόνοια Αρ.: Συλλυπητήρια και σπάνια φωτό με κίπερ τον Αντώνη Φανιέρο

Ο πρόεδρος της Ομόνοιας Αραδίππου Γεώργιος Χατζηματθαίος αναφέρεται στο θάνατο του Αντώνη Χαραλάμπους (Φανιέρο), εκφράζει τα συλλυπητήριά του και παράλληλα πόσταρε μία φωτογραφία-ρετρό των «περιστεριών», αφού στην εν λόγω ομάδα είχε αγωνιστεί ως τερματοφύλακας όταν ήταν νέος ο αποθανόντας.

Αναλυτικά«Ως Διοικητικό Συμβούλιο της Ομόνοιας Αραδίππου θα θέλαμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αντώνη Χαραλάμπους (Φανιέρου) και ιδιαίτερα στον γιο του Λούκα, για τον αδόκητο χαμό του. Εκφράζουμε επίσης τα συλλυπητήριά μας σε όλη την οικογένεια του Ερμή Αραδίππου για το χαμό ενός από τα γνήσια τέκνα του και στελέχους του.

Ο Αντωνής Φανιέρος ως άνθρωπος ήταν προοδευτικός και αυτό δεν τον εμπόδισε να διατελέσει και για ένα χρονικό διάστημα ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Αραδίππου, από τη θέση του τερματοφύλακα. Αιωνία ας είναι η μνήμη του και είθε ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του.

Τιμώντας τη μνήμη του το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομόνοιας θα παρευρεθεί στην κηδεία και θα καταθέσει στεφάνι ως ελάχιστο φόρο τιμής. Ευχόμαστε στην οικογένειά του δύναμη και υπομονή να ξεπεράσει το δυσαναπλήρωτο κενό που αφήνει πίσω του ο αείμνηστος Αντώνης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ