aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ 29ης ΜΑΙΟΥΟμόνοια 29Μ: «Η Αστυνομία εφαρμόζει την τακτική “πονάει δόντι κόβει κεφάλι”»

Ομόνοια 29Μ: «Η Αστυνομία εφαρμόζει την τακτική “πονάει δόντι κόβει κεφάλι”»

Για απόφαση άνιση, άδικη και αστεία της Αστυνομίας να βάλει «φρένο» στις εκτός έδρας μετακινήσεις των οπαδών της, κάνει λόγω μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε Ομόνοιας 29ης Μαΐου.

Όπως τονίζουν, αντί η Αστυνομία να αναλάβει τις ευθύνες της (όπως οι ίδιοι έπραξαν) για τα μεμονωμένα επεισόδια των λίγων στο Παραλίμνι επιλέγει εκδικητικά και χωρίς δέουσα έρευνα απλά να αδειάσει τα γήπεδα.

Διαβάστε για το «φρένο» της Αστυνομίας: «Φρένο» στις μετακινήσεις των οπαδών της Ομόνοιας 29ης Μαΐου

Η ανακοίνωση της Ομόνοιας 29ης Μαΐου:

Άνιση, άδικη και αστεία απόφαση.

Έχουμε ενημερωθεί ότι μετά από πρόταση της Αστυνομίας, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ έχει αποφασίσει όπως στους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας μας θα μπορούν να μεταβούν μόνο 100 άτομα.

Η συγκεκριμένη απόφαση έρχεται σε άμεση σύγκρουση με την ίση μεταχείριση των Σωματείων της ομοσπονδίας αφού είναι απαράδεκτο το να μπορούν όλοι οι υπόλοιποι να μετακινούνται κανονικά εκτός από εμάς.

Για ακόμη μια φορά η αστυνομία εφαρμόζει την τακτική «πονάει δόντι κόβει κεφάλι» και αντί να αναλάβει τις ευθύνες της (όπως πράξαμε εμείς) για τα μεμονωμένα επεισόδια των λίγων στο Παραλίμνι επιλέγει εκδικητικά και χωρίς δέουσα έρευνα απλά να αδειάσει τα γήπεδα από τους πολλούς και κατά συνέπεια να τιμωρήσει τον υπόλοιπο φίλαθλο κόσμο.

Απαράδεκτη θεωρούμε και την χωρίς οποιαδήποτε σκέψη αποδοχή του μέτρου από την ΚΟΠ αφού η συγκεκριμένη απόφαση πλήττει το ίδιο το ποδόσφαιρο. Στο Κυπριακό ποδόσφαιρο, που οι φίλαθλοι του έχουν γυρίσει την πλάτη, η ομάδα μας σε κάθε εκτός έδρας αγώνα μεταφέρει πέραν των 500 οπαδών δίνοντας ζωή σε πόλεις και χωριά. Αν αυτό που θέλουν είναι οι αγώνες να παίζονται μεταξύ συγγενών και φίλων για να έχουν όλοι την ησυχία τους, να μας το πουν να το ξέρουμε.

Αίσθηση πάντως μας προκαλεί το πόσο έτοιμοι είναι άπαντες να εφαρμόσουν τα πιο σκληρά μέτρα όταν το οτιδήποτε έχει να κάνει με εμάς. Υπενθυμίζουμε ότι επεισόδια οπαδών φέτος στη Β’ κατηγορία έχουν συμβεί αρκετές φορές (όχι των δικών μας) όμως ούτε την προβολή από τα ΜΜΕ είχαν πάρει ούτε τέτοια μέτρα εφαρμόστηκαν εναντίων τους. Γεγονός που δείχνει την άνιση μεταχείριση που υπάρχει.

Κλείνοντας να ενημερώσουμε τους φίλους, τα μέλη και τα στελέχη του Σωματείου μας ότι ήδη έχουμε εκφράσει την διαφωνία μας με το μέτρο και θα επιδιώξουμε συνάντηση με την Ομοσπονδία αλλά και με τον Αρχηγό της Αστυνομίας.

Υ.Γ 1 – Παραθέτουμε φωτογραφίες από τις φετινές εκτός έδρας εξορμήσεις του Πράσινου Λαού. Αν κάποιοι προτιμούν βουβά και άψυχα γήπεδα να μας το πουν.

Υ.Γ 2 – Σκεφτείτε ότι το συγκεκριμένο μέτρο δεν είναι απόφαση της δικαστικής για όσα έγιναν στο Παραλίμνι περιμένουμε ακόμα ποινή για τα συμβάντα.

Υ.Γ 3 – Έχουν ήδη κυκλοφορήσει δημοσιεύματα για την διαφωνία των ανθρώπων του ΑΣΙΛ για το συγκεκριμένο μέτρο. Είναι απόλυτα λογικές όταν σε ένα παιχνίδι από τον κόσμο της ομάδας μας οι άλλες ομάδες εισπράττουν 5 χιλιάδες ευρώ την ίδια ώρα που η ετήσια χορηγία για τα σωματεία Β’ κατηγορίας είναι μόνο 15 χιλιάδες.

267847189 1743000525889542 2106497588782340639 N

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ