aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ 29ης ΜΑΙΟΥΚι άλλο παίκτη με Ομονοιάτικο... παρελθόν πήρε η Ομόνοια 29Μ

Κι άλλο παίκτη με Ομονοιάτικο… παρελθόν πήρε η Ομόνοια 29Μ

Την απόκτηση ενός ακόμη παίκτη με Ομονοιάτικο… παρελθόν ανακοίνωσε η Ομόνοιας 29ης Μαϊου, η οποία έκανε δικό της τον Παντελή Κονομή μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Θυμίζουμε προηγουμένως η Ομόνοια 29Μ απέκτηση τους Σάκη Κύπρου, Ανδρέα Σοφοκλέους και Λεωνίδα Κονομή, οι οποίοι επίσης πέρασαν από την Ομόνοια Λευκωσίας.

Η ανακοίνωση της Ομόνοιας 29Μ:

Το Σωματείο μας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον 25χρονο Κύπριο ποδοσφαιριστή Παντελή Κονομή μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα σε ηλικία 17 χρόνων από την ομάδα της ΑΛΚΗ Ορόκλινη – ALKI Oroklini, με την οποία πραγματοποίησε 10 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Ά κατηγορίας την αγωνιστική περίοδο 2013-14. Την αμέσως επόμενη χρονιά τον απέκτησε η AC Omonia Nicosia προσφέροντας του τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Στον ΑΣΟΛ παρέμεινε για ένα χρόνο 2014-15, ενώ στην συνέχεια της καριέρας του δόθηκε δανεικός στην AC Omonia Aradippou για μια διετία.

Ο δυναμικός ποδοσφαιριστής τα τελευταία τρία χρόνια συνδύασε ποδόσφαιρο και σπουδές στην Αμερική με την ομάδα SCSU Athletics.

Καλωσορίζουμε τον ποδοσφαιριστή στην μεγάλη οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με το Τριφύλλι στο στήθος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ