aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ 29ης ΜΑΙΟΥΚαι ο Κονομής από τα τμήματα υποδομής της Ομόνοιας στην Ομόνοια 29ης Μαΐου!

Και ο Κονομής από τα τμήματα υποδομής της Ομόνοιας στην Ομόνοια 29ης Μαΐου!

Στα τμήματα υποδομής της Ομόνοιας Λευκωσίας έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα ο Λεωνίδας Κονομής, ενώ αποτελούσε και βασικό στέλεχος. Κατά τη λήξασα αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΘΟΪ Λακατάμιας, και πλέον ανήκει στην ΑΛΣ Ομόνοια 29ης Μαΐου όπως ανακοινώθηκε για τα επόμενα δύο χρόνια.

Την ίδια διαδρομή θυμίζουμε ακολούθησε προ ημερών και ο Σάκης Κύπρου.

Η ανακοίνωση της Ομόνοιας 29ης Μαΐου:

Το Σωματείο μας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον 20χρονο ταλαντούχο κύπριο μεσοαμυντικό Λεωνίδα Κονομή μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Ο νεαρός εξελίξιμος ποδοσφαιριστής τα τελευταία χρόνια αποτελούσε βασικό στέλεχος των τμημάτων υποδομής της AC Omonia Nicosia και της Nea Salamis Ammochostos A.C. , ενώ κατά την φετινή περίοδο κατέγραψε 30 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας με την ομάδα του ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΘΟΙ Λακαταμιας – Thoi Lakatamias F.C. και ήταν από τους διακριθέντες της ομάδας του.

Καλωσορίζουμε τον ποδοσφαιριστή στην μεγάλη οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με το Τριφύλλι στο στήθος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ