aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ 29ης ΜΑΙΟΥΔιπλή ενίσχυση με Παχίπη και Μιχαήλ για Ομόνοια 29ης Μαΐου

Διπλή ενίσχυση με Παχίπη και Μιχαήλ για Ομόνοια 29ης Μαΐου

Σε διπλή ενίσχυση προχώρησε η Ομόνοια 29ης Μαΐου η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση των Ραφαήλ Μιχαήλ και Ανδρέα Παχίπη.

Οι ανακοινώσεις της Ομόνοια 29ης Μαΐου:

Το Σωματείο μας, ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον 21χρονο Κύπριο ποδοσφαιριστή Ραφαήλ Μιχαήλ.

Ο νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής ο οποίος αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας αλλά και της επίθεσης, ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στα τμήματα υποδομής του Panathinaikos FC / ΠΑΕ Παναθηναϊκός φτάνοντας μέχρι την ομάδα Κ20 του συλλόγου.

Πριν από δύο χρόνια επέστρεψε στο νησί μας, αρχικά για λογαριασμό του Aris Limassol όπου παρέμεινε για ένα χρόνο, ενώ η περσινή περίοδος τον βρήκε να αγωνίζεται με τα χρώματα του Akritas Chlorakas FC καταγράφοντας 28 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας.

Καλωσορίζουμε τον ποδοσφαιριστή στην μεγάλη οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με το Τριφύλλι στο στήθος.


Το Σωματείο μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον Κύπριο μεσοαμυντικό Αντρέα Παχίπη.

Ο 26χρονος άσσος ο οποίος διετέλεσε μέλος των ακαδημιών της Manchester United και της Blackpool FC έχει προϋπηρεσία σε πολλές ομάδες Α κατηγορίας μεταξύ αυτών, ο Aris Limassol, ο Olympiakos Nicosia FC και η DOXA Katokopias FC – Official.

Την περσινή περίοδο αγωνίστηκε στην ομάδα της Karmiotissa FC καταγράφοντας 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Ά κατηγορίας.

Καλωσορίζουμε τον ποδοσφαιριστή στην μεγάλη οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με το Τριφύλλι στο στήθος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ