aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΒουτιά στα δύσκολα για τον Ολυμπιακό

Βουτιά στα δύσκολα για τον Ολυμπιακό

Από εκεί που σταμάτησε στη λήξασα σεζόν, συνεχίζει και στην τρέχουσα ο Πανιώνιος. Μετά την εκπληκτική παρουσία στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ που έκανε τους πάντες να μιλούν με τα καλύτερα λόγια γι΄ αυτόν, μπήκε και φέτος με… χίλια στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στο τρίτο σκαλοπάτι της βαθμολογίας, απέχοντας ένα μόλις βαθμό από τον δεύτερο ΠΑΟΚ και δύο από την πρωτοπόρο ΑΕΚ. Ναι, με αυτή την ομάδα θα μετρήσει δυνάμεις ο Ολυμπιακός το Σάββατο (18:00) στη Νέα Σμύρνη, με την αποστολή των μαυροπρασίνων να αναχωρεί σήμερα για την Ελλάδα.

Πρόκειται για ένα ομολογουμένως πολύ δυνατό τεστ για την ομάδα του Χρύση Μιχαήλ, ο οποίος θα έχει άλλη μια φορά την ευκαιρία να αξιολογήσει τις δυνατότητες των παικτών του και να δώσει όσο γίνεται περισσότερο χρόνο σε εκείνους που κρίνει πως τον χρειάζονται ώστε να φτάσουν στο επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας που κρίνει ότι μπορούν να έχουν. Είναι ένα χρήσιμο 90λεπτο για τον Κύπριο προπονητή, αλλά και για τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι ως το πλείστον είναι νεαροί και μέσα από τέτοια παιχνίδια παίρνουν και εμπειρίες που θα τους φανούν πολύ χρήσιμες ενόψει της συνέχειας των υποχρεώσεων σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Έκλεισε πάρα πολλά στόματα

Ο Ολυμπιακός με την έως τώρα αγωνιστική του παρουσία κλείνει αρκετά στόματα. Εκεί που πολλοί τον είχαν ξεγραμμένο και τον θεωρούσαν ως το πρώτο φαβορί για τη διαβάθμιση, δίνει «απαντήσεις» στο γήπεδο, θέτοντας τις βάσεις ώστε να χτίσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος την παραμονή του στην Α’ Κατηγορία. Μάζεψε σε έξι αγώνες επτά βαθμούς, τέσσερις εξ αυτών από ισάριθμες ισοπαλίες και πήρε μια σημαντική ώθηση ενόψει της συνέχειας. Ο μαραθώνιος είναι μακρύς, ασφαλώς, και θα χρειαστεί πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια για να υλοποιηθεί ο στόχος, κάτι που αντιλαμβάνονται στο μαυροπράσινο στρατόπεδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ