aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΤορναρίτης: «Όσα σπίτια, λεφτά, κοσμήματα και αν έχεις…»

Τορναρίτης: «Όσα σπίτια, λεφτά, κοσμήματα και αν έχεις…»

Επηρεασμένος μετά την παρουσία του σε κηδεία ο Χριστόφορος Τορναρίτης έστειλε μήνυμα στους διαδικτυακούς του φίλους για το νόημα της ζωής, τονίζοντας πως τα υλικά αγαθά δεν φέρνουν την ευτυχία.

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Σήμερα αποχαιρετώντας ένα φίλο από την ζωή σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας αλλά και τον φίλο και Πρόεδρο της ΚΟΠ, Γεώργιο Κούμα που δεν σβήνει το τσιγάρο, τις σκέψεις και τα συναισθήματα μου ξεφεύγοντας για λίγο από τα ποδοσφαιρικά…

Όσα λεφτά και να έχεις, όσα σπίτια και να έχεις, όσα κοσμήματα και να έχεις, όσες διασυνδέσεις και να έχεις, το μόνο που έχεις είναι τον εαυτό σου. Όλα τα άλλα  έρχονται και φεύγουν. Ζήσε την κάθε μέρα, την κάθε ώρα, το κάθε λεπτό, το κάθε δευτερόλεπτο πριν να είναι αργά.

Το τι έγινε και το τι πρόκειται να γίνει δεν έχει καμία απολύτως  σημασία. Σημασία  έχει να καταλάβεις πως είσαι εδώ ΤΩΡΑ  δυνατός, άξιος και μοναδικός. Μπροστά στον αληθινό εαυτό σου τίποτα δεν μπορεί να σταθεί.

Διασκέδασε όπου και όποτε μπορείς, κάνε την ντροπή και τον φόβο φίλο σου, δεν έχεις απολύτως τίποτα να χωρίσεις μαζί τους αφού αν κοιτάξεις τον φόβο κατάματα θα διαλυθεί σαν σκόνη μπροστά στην τεράστια δύναμη της ψυχής σου!

Μπορούμε να αναβάλουμε την ζωή μας κοροϊδεύοντας τον εαυτό μας, αλλά τον χρόνο μας δεν μπορούμε να τον αγοράσουμε πίσω ΠΟΤΕ!! Ο χρόνος δεν έχει τιμή δεν παίζει ποδόσφαιρο ούτε στο χρηματιστήριο. Όσα σπίτια, αυτοκίνητα, ακριβά ρούχα και τσάντες αν έχεις, όσα εκατομμύρια και αν έχεις, τον χρόνο σου δεν μπορείς να τον αγοράσεις πίσω. Δεν έχει τιμή, έχει μόνο ΑΞΙΑ!!

Η αξία αυτή εξαργυρώνεται, μπορείς να την αποκτήσεις, αφού πάντα την είχες μέσα σου και έχει και όνομα:

ΚΑΛΟΣΥΝΗ, ΣΕΒΑΣΜΟΣ, ΑΓΑΠΗ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ