aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΣτην έξοδο ο Γαρουφαλιάς, πάει και για αμυντικό μέσο

Στην έξοδο ο Γαρουφαλιάς, πάει και για αμυντικό μέσο

TOY ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Ηρακλής Γαρουφαλιάς θα αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό. Ο Ελλαδίτης αμυντικός μέσος δεν ικανοποίησε με την απόδοσή του και σύντομα θα δει την πόρτα της εξόδου από την ομάδα της Λευκωσίας. Ήδη, έχει ειδοποιηθεί από τη διοίκηση ώστε να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.  Ο 27χρονος παίκτης αγωνίσθηκε σε 12 αγώνες, εκ των οποίων στους μισούς ως αλλαγή. Το κοντέρ του γράφει 456 λεπτά και αποτέλεσε επιλογή του τέως προπονητή του Ολυμπιακού, Γιάννη Πετράκη.

Οι μαυροπράσινοι θεωρείται δεδομένο ότι θα κινηθούν για την προσθήκη μέσου και εντός των επόμενων ημερών αναμένονται ουσιαστικές εξελίξεις. Ο Λεωνίδας Βόκολος τα λέει καθημερινώς με τον αρχηγό του ποδοσφαιρικού τμήματος, Χριστόφορο Τορναρίτη, ώστε να επιτευχθεί συμφωνία με μία εκ των πρώτων επιλογών του Ελλαδίτη τεχνικού.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, σοβαρές σκέψεις γίνονται και για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού. Βλέπετε, ο Σαμπίνια συμπληρώνει δύο μήνες αγωνιστικής δράσης, κάτι που έχει επηρεάσει σημαντικά την ομάδα. Ο υψηλόσωμος παίκτης, υπενθυμίζουμε, αποτέλεσε από την περσινή σεζόν τον «ογκόλιθο» της αμυντικής γραμμής. Οι Τακτακαλίτες, υπενθυμίζουμε, απέκτησαν τον 26χρονο ακραίο αμυντικό Δημήτρη Κωνσταντινίδη.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά τη διάψευση των δημοσιευμάτων για ενδιαφέρον της ομάδας για τον Νίκο Καρανίκα, ο Ολυμπιακός προχώρησε άμεσα και σε νέα διάψευση μετεγγραφικών σεναρίων όσον αφορά στον πρώην τερματοφύλακα της Ανόρθωσης και της Πάφος FC Γιαν Κόπριβετς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ