aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΌπως με αντίπαλο την Ομόνοια

Όπως με αντίπαλο την Ομόνοια

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χρύσης Μιχαήλ, δίνει στη σημερινή προπόνηση τις τελευταίες εντολές στους ποδοσφαιριστές του ενόψει του αυριανού δύσκολου αγώνα με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ.

Οι μαυροπράσινοι αναγνωρίζουν τις δυσκολίες που έχει το παιχνίδι με τους μόνιμους πρωταθλητές τα τελευταία πέντε χρόνια, αλλά παρουσιάζονται αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η αυριανή θα είναι η δεύτερη επίσκεψη του Ολυμπιακού στο ΓΣΠ και θέλουν άπαντες στην ομάδα να τη συνδυάσουν με θετικό σκορ.

Όπως έπραξαν δηλαδή στο ματς με την Ομόνοια, στο οποίο κατάφεραν να αποσπάσουν την ισοπαλία. Ο Καπαρτής δεν προλαβαίνει τον αγώνα καθώς ακόμη το χέρι του είναι σε νάρθηκα. Θα επιστρέψει στο αμέσως επόμενο παιχνίδι που είναι με αντίπαλο τη Δόξα. Κατά τα άλλα, πλην του μόνιμου απόντα Τσιακλή, όλοι οι άλλοι ποδοσφαιριστές θα είναι στη διάθεση του προπονητή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ