aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Ξανά με πειραματική ενδεκάδα

Ολυμπιακός: Ξανά με πειραματική ενδεκάδα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στον Ολυμπιακό «πέρασαν» τον επαναληπτικό αγώνα για την ημιτελική φάση του κυπέλλου σε παρένθεση και προετοιμάζονται εντατικά για το εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ. Προφανώς, το αυριανό 90λεπτο δεν έχει καμία απολύτως βαθμολογική σημασία για τους μαυροπράσινους, οι οποίοι θα αγωνισθούν άλλη μία φορά για την ιστορία τους, και, γιατί όχι, να πανηγυρίσουν τη δεύτερη νίκη στη φάση των ομίλων.

Εννοείται πως ο Τσεντομίρ Γιανέφσκι δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή κανενός ποδοσφαιριστή που θεωρεί ότι μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς στην προσπάθεια εξασφάλισης του ιστορικού εισιτηρίου για τον τελικού του κυπέλλου. Επομένως, θα δώσει χρόνο συμμετοχής και σε παίκτες που αποτελούν εναλλακτικές λύσεις, διαπιστώνοντας τον βαθμό ετοιμότητάς τους.

Οι Γκουστάβο, Σαντάνα που ταλαιπωρούνται από μυϊκές ενοχλήσεις και οι Πεχλιβάνης, Μανρίκε με πρόβλημα στους κοιλιακούς-προσαγωγούς αναμένεται ότι θα μείνουν εκτός μάχης. Το ίδιο κι ο Τσούπιτς που αναρρώνει από επέμβαση. Ο Κα μένει σε άλλο ένα ματς εκτός αποστολής, την ίδια ώρα που καταβάλλεται προσπάθεια να επιστρέψει από το Καμερούν το συντομότερο.

Οι Ζαχαρίου, Μάντζης, Σαμπίνια, που πρόσφατα μπήκαν σε κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης και στο ματς με την ΑΕΛ αγωνίσθηκαν ως αλλαγή, ενδεχομένως να παίξουν στο αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ προκειμένου να ανεβάσουν τον βαθμό ετοιμότητάς τους. Ο χρόνος που θα μοιράσει ο Γιανέφσκι στους εν λόγω παίκτες θα είναι ανάλογος της κατάστασής τους.

Τα πάντα θα εξαρτηθούν από τη σημερινή προπόνηση κατά την οποία ο προπονητής του Ολυμπιακού θα ενημερωθεί για την ετοιμότητα όλων των παικτών του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ