aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Τους βγάζει το λάδι ο Τούτιτς

Ολυμπιακός: Τους βγάζει το λάδι ο Τούτιτς

Την ώρα που η διοίκηση του Ολυμπιακού βρίσκεται στο τελικό στάδιο των συζητήσεων με δύο ποδοσφαιριστές που θα έλθουν για να δώσουν περισσότερες επιλογές στο κέντρο της άμυνας και στην επίθεση, η προετοιμασία συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.

Ο Νεντίμ Τούτιτς και οι συνεργάτες του, ανέβασαν από χθες κατακόρυφα τον ρυθμό, με το πρόγραμμα της εκγύμνασης να προβλέπει δύο προπονήσεις. Μία το πρωί και μία το απόγευμα. Στην εξίσωση του συνόλου μπήκε και ο Νάνι, ο οποίος ενσωματώθηκε τελευταίως, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα. Σύντομα, θα μπει και αυτός σε φουλ ρυθμό.

Η αποστολή θα εγκατασταθεί την ερχόμενη Δευτέρα στο προπονητικό κέντρο της Κακοπετριάς. Η ομάδα θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της μέχρι την Παρασκευή 29 Ιουλίου. Εχουν προγραμματιστεί μέχρι στιγμής πέντε φιλικοί αγώνες. Με τη Δόξα (27/7), την Αλκή Ορόκλινη (7/8), τον Π.Ο. Αχυρώνας Ονήσιλου (10/8), το Παραλίμνι (13/8) και τη Νέα Σαλαμίνα (20/8). Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν εκτός έδρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ