aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Το πρόβλημα που… σκέπασε η σπουδαία νίκη επί του ΑΠΟΕΛ

Ολυμπιακός: Το πρόβλημα που… σκέπασε η σπουδαία νίκη επί του ΑΠΟΕΛ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η χαρά για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΑΠΟΕΛ (2-0) το περασμένο Σάββατο, που ήταν η πρώτη από το 1993, «σκέπασε» ένα πρόβλημα που έκανε την επανεμφάνισή του κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Την αναγκαστική αλλαγή του Εγιόνγκ Ενόχ στο 34’, γεγονός που τείνει να γίνει συνήθεια και σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο από τη διοίκηση του συλλόγου της Λευκωσίας.

Ο Καμερουνέζος αποτελούσε διακαή πόθο του Πάμπου Χριστοδούλου και οι μαυροπράσινοι έσπευσαν να τον αποκτήσουν σχεδόν με το που έληξε το συμβόλαιό του με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Το καλοκαίρι σχεδιάστηκε η ομάδα με αυτόν βασικό, εντούτοις πριν από την πρώτη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση, με αντίπαλο τη Δόξα, διέρρευσε ότι τραυματίστηκε.

Έπρεπε να έρθει ο Νοέμβρης για να κάνει ντεμπούτο, αγωνιζόμενος για 25 λεπτά ως αλλαγή κόντρα στην Ανόρθωση (0-4). Μετά, έβγαλε το πρώτο 90λεπτο στη νίκη επί του Εθνικού και πάνω που πήγε να χαρεί η τεχνική ηγεσία, ήρθε η νέα απογοήτευση όταν αποχώρησε τραυματίας στο 28’ του παιχνιδιού με την ΑΕΛ (0-0) στο Τσίρειο. Επανήλθε απέναντι στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου (0-0) και έβγαλε 80 λεπτά, άλλα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ αποχώρησε στο 34’. Πέντε συμμετοχές, 256 λεπτά και πενιχρή προσφορά στην προσπάθεια για παραμονή.

Σίγουρα αλλιώς είχε υπ’ όψιν του ο Χριστοδούλου τη συνεργασία με τον έμπειρο και ποιοτικό μέσο και διαφορετικά εξελίσσεται. Το εύλογο ερώτημα που τίθεται λοιπόν, είναι αν μπορεί να βασιστεί ο Ολυμπιακός στον Ενόχ, τους οποίου το όνομα για την ώρα αναγράφεται σχεδόν σε μόνιμη βάση στο ιατρικό δελτίο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ