aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Τη σέβεται, δεν τη φοβάται

Ολυμπιακός: Τη σέβεται, δεν τη φοβάται

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Τα περιθώρια για νέες βαθμολογικές απώλειες έχουν στενέψει και μάλιστα επικίνδυνα για τον Ολυμπιακό. Από την 4η θέση που βρισκόταν πριν από δύο μήνες και στο -4 από την κορυφή, μάζεψε μόλις δύο βαθμούς και μοιραία υποχώρησε πέντε ολόκληρες θέσεις στη βαθμολογία. Μετά την αλλαγή προπονητή, με τον Τσέντομιρ Γιανέφσκι να παίρνει τη σκυτάλη από τον Λεωνίδα Βόκολο, οι μαυροπράσινοι στοχεύουν σε μία νέα αρχή στο σημερινό παιχνίδι με την Ομόνοια. Αντιλαμβάνονται πως η αποστολή τους έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας, ωστόσο δηλώνουν πως έχουν προετοιμαστεί καταλλήλως, προσδοκώντας ότι θα κοιτάξουν στα μάτια τους πράσινους.

Σε άλλο ένα παιχνίδι, όμως, θα παραταχθούν με σημαντικές απουσίες ποδοσφαιριστών. Συγκεκριμένα, οι Παναγιώτης Ζαχαρίου και Βαγγέλης Μάντζης είναι τραυματίες. Εκτός επιλογών για το σημερινό ματς είναι και οι Κριστιάν Μανρίκε, Ομάρ Σαντάνα καθώς συμπλήρωσαν αριθμό κίτρινων καρτών. Στα θετικά είναι η επιστροφή των Μαμαντού Σαμπίνια και Κίνγκσλεϊ Σαρφό στην αγωνιστική δράση. O 25χρονος Γκανέζος είναι για πρώτη φορά διαθέσιμος σε αγώνα του τρέχοντος έτους. Η τελευταία φορά που κέρδισαν οι μαυροπράσινοι, υπενθυμίζουμε, ήταν στις 27 Νοεμβρίου 2020 (3-2 την Καρμιώτισσα).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ