aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Στρατοπεδεύει στην Κακοπετριά έως τις 29 Ιουλίου

Ολυμπιακός: Στρατοπεδεύει στην Κακοπετριά έως τις 29 Ιουλίου

Το πρώτο σκέλος της προετοιμασίας, το οποίο περιλάμβανε την περασμένη εβδομάδα και διπλές προπονήσεις, έχει ολοκληρωθεί. Πλέον, στον Ολυμπιακό περνούν στο επόμενο στάδιο. Η αποστολή θα εγκατασταθεί σήμερα στο προπονητικό κέντρο της Κακοπετριάς, αρχίζοντας ουσιαστικά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μέχρι την Παρασκευή 29 Ιουλίου.

Σε εν λόγω κομμάτι συμπεριλαμβάνονται και φιλικοί αγώνες, οι οποίοι θα βοηθήσουν τον Νεντίμ Τούτιτς να αφομοιώσει τα «θέλω» του στο σύνολο. Το πρώτο τεστ έχει προγραμματιστεί για τη μεθεπόμενη Πέμπτη, 27 Ιουλίου με αντίπαλο τη Δόξα Κατωκοπιάς. Το επόμενο μήνα, οι μαυροπράσινοι δίνουν άλλα τρία φιλικά παιχνίδια.

Υπενθυμίζουμε πως προσφάτως, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον 21χρονο Σέρβο επιθετικό Βουκασίν Τζόφσκοβιτς, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1 έτους, με δικαίωμα ανανέωσης για άλλα 3 χρόνια. Ανακοινώθηκε, επίσης, η απόκτηση του 19χρονου Σέρβου Αντρέι Καπετάνοβιτς που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1 έτους, με δικαίωμα ανανέωσης για άλλα 3 χρόνια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ