aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Στο ΓΣΠ για την τρίτη ζημιά

Ολυμπιακός: Στο ΓΣΠ για την τρίτη ζημιά

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός στα πέντε προηγούμενα παιχνίδια της β’ φάσης, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Αυτό θέλει να πράξει και απόψε (19:30, Primetel) στο ΓΣΠ, απέναντι στην επίδοξη πρωταθλήτρια Ομόνοια, ασχέτως του σχήματος που θα παρατάξει ο Τσεντομίρ Γιανέφσκι.

Ένα από τα συν της ομάδας του Τακτακαλά στο αποψινό ματς άλλωστε θα είναι η απουσία άγχους. Πολύ μεγαλύτερη πίεση για το αποτέλεσμα θα έχει η αντίπαλός της, αφού πλέον κάθε βαθμός που χάνεται μπορεί να στοιχίσει διπλά και τρίδιπλα. Κάτι που ίσως λειτουργήσει υπέρ των μαυροπράσινων στην προσπάθειά τους να κάνουν ζημιά για τρίτη φορά στην τρέχουσα σεζόν κόντρα στους πράσινους (μετρούν μία νίκη 1-0, μία ισοπαλία 1-1 και μία ήττα 0-1).

Είναι λογικό για τους μαυροπράσινους όμως να έχουν το μυαλό τους στον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου με την ΑΕΛ, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη στο Μακάρειο. Εξ ου και αναμένεται ότι θα προφυλαχτούν ορισμένοι ποδοσφαιριστές, άλλοι είτε λόγω μικροπρβλημάτων που αντιμετωπίζουν και άλλοι για σκοπούς αγωνιστικής αποφόρτισης. Εντούτοις ο Σκοπιανός προπονητής θα προσπαθήσει να παρατάξει στην έδρα του «τριφυλλιού» όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική ενδεκάδα.

Προβλέψεις υπό αυτές τις συνθήκες για τους ποδοσφαιριστές που θα επιλέξει για βασικούς ο Γιανέφσκι δεν μπορούν να γίνουν. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο σύλλογος της Λευκωσίας αποφάσισε να μην ανακοινώνει αποστολή εδώ και περίπου ένα μήνα. Κάτι που έχει την εξήγησή του στην ενόχληση για σχόλια που έγιναν, από οπαδούς του Ολυμπιακού και μη, στο άκουσμα μαζικών απουσιών σε κάποια από τα προηγούμενα ματς.

Ωστόσο, είναι δεδομένο ότι οι ποδοσφαιριστές που είχαν προβλήματα πριν από το παιχνίδι με την ΑΕΛ στο Τσίρειο (0-2) δύσκολα θα αγωνιστούν σήμερα. Πρόκειται για τους Κούπιτς, Σαμπίνια, Πεχλιβάνη, Μάνζτη, Σαντάντα και Μανρίκε, ενώ επίσης δεν επέστρεψε ακόμη από το εξωτερικό ο Κα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ