aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Στα μαυροπράσινα οι Γιόφκοβιτς και Καπετάνοβιτς

Ολυμπιακός: Στα μαυροπράσινα οι Γιόφκοβιτς και Καπετάνοβιτς

Την απόκτηση των δύο νεαρών Σέρβων ποδοσφαιριστών, Βουκασίν Γιόφκοβιτς και Αντρέι Καπετάνοβιτς, ανακοίνωσε και επίσημα ο Ολυμπιακός. Ο πρώτος είναι 21 ετών, αγωνίζεται στην επίθεση και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1+3 χρόνια. Ο Αντρέι Καπετάνοβιτς είναι 19 ετών και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Επίσης, η συμφωνία προνοεί συμβόλαιο ενός έτους και δικαίωμα ανανέωσης για τρία χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η ανακοίνωση για Jovkovic

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 21χρονο Σέρβο επιθετικό Vukasin Jovkovic, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 1 έτους, με δικαίωμα ανανέωσης για άλλα 3 χρόνια.

Ο Vukasin ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες της FK Partizan Belgrade, ενώ στην συνέχεια αγωνίστηκε στις ομάδες των Varazdin, Zeleznicar Pancevo και OFK Vrsac.

Καλωσορίζουμε τον Vukasin Jovkovic στη μεγάλη οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του ευχόμαστε Υγεία, Δύναμη και κάθε Επιτυχία με τη φανέλα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ!

Η ανακοίνωση για Kapetanovic

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 19χρονο Σέρβο μέσο Andrej Kapetanovic, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 1 έτους, με δικαίωμα ανανέωσης για άλλα 3 χρόνια.

Ο Andrej στο παρελθόν αγωνίστηκε στις ομάδες των FC Dietikon Youth, FK Rad U19 και FK Zemun.

Καλωσορίζουμε τον Andrej Kapetanovic στη μεγάλη οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του ευχόμαστε Υγεία, Δύναμη και κάθε Επιτυχία με τη φανέλα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ