aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Πρόκληση (και) για τον Γιανέφσκι

Ολυμπιακός: Πρόκληση (και) για τον Γιανέφσκι

Με ανάλογη εμφάνιση όπως αυτή απέναντι στην Ομόνοια και με μεγαλύτερο ποσοστό αποτελεσματικότητας, ο Ολυμπιακός έχει κάθε δικαίωμα να ελπίζει σε «διπλό» αύριο απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα. Τον Ολυμπιακό που είδαν στο προηγούμενο ματς αναμένουν να δουν και αύριο οι οπαδοί της ομάδας, αλλά αυτή τη φορά η θετική παρουσία να συνοδευτεί και με τους τρεις βαθμούς.

Ο Ολυμπιακός θα έχει για πρώτη φορά στον πάγκο του τον Τσεντομίρ Γιανέφσκι. Το σημερινό ματς αποτελεί πρόκληση και για τον Σκοπιανό τεχνικό, που θέλει να αρχίσει νικηφόρα την παρουσία του στους μαυροπράσινους. Η ομάδα της Λευκωσίας θα ψάξει τη νίκη που θα της επιτρέψει να διεκδικήσει μέχρι το τέλος της α’ φάσης του πρωταθλήματος την έκτη θέση.

Σήμερα βρίσκεται τέσσερις βαθμούς μακριά και γίνεται αντιληπτό πόσο σημαντικό είναι να νικήσει στο αυριανό ματς, απέναντι σε μιαν ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο και έχει ένα βαθμό περισσότερο. Ο Γιανέφσκι έχει επιλογές και δεν αναμένεται να αλλάξει πολλά από την ενδεκάδα απέναντι στην Ομόνοια, από τη στιγμή που η ομάδα του είχε εξαιρετική παρουσία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ